- زهرة2
عدد المساهمات : 1281
نقاط : 2448
التقييم : 1
تاريخ التسجيل : 12/10/2011
الجلاش بالسوسيس بالصور التفصيليه
الأحد 16 أكتوبر 2011, 4:41 am
المقادير
علبه جلاش
2 بصله
1 طماطم
فلفل حار ( اللى مش بيحب الحار يحط فلفل رومى )
سوسيس
جبنه رومى
شرائح زيتون
ملح
فلفل اسود
صور المقادير
الطريقه تشرح مع الصور
نقطع البصل شرائح هكذا
ونضعها فى طاسه تيفال مع معلقتين زيت
ونقلب حتى يدبل البصل
ثم نقطع الفلفل شرائح
نضعه على البصل ونقلب حتى يذبل الفلفل
ثم نقطع السوسيس شرائح
ثم نضعه على الفلفل والبصل ونقلب
ثم نضع رشه فلفل اسمر ورشه ملح
ثم نقطع الطماطم شرائح
ثم نضعها على الخليط ونقلب مع شرائح الزيتون
نكسر شرائح جبنه رومى تكسير خفيف ونضعها على الخليط
ونقلب ثوانى ونطفى
ندهن الصينيه بسمنه ونضع ورقتين من الجلاش
ثم ندهن سمنه ثم ننضع طبقه تانيه
ثم نكرر العمليه
ثم نضع نصف كميه الخليط
ثم نضع ورقتين جلاش وندهنهما بالسمن
ثم نكرر الخطوه مرتين
ثم نضع باقى الخليط وبكده هاتكون الحشوة طبقتين
ثم نضع الجلاش ونكرر العمليه حتى ينتهى المقدار ونقطعها بالشكل ده
وندخلها الفرن على درجه حراره 180 حتى يصفر وجه الجلاش هكذا
ناخدذ نصف كوب لبن مع بيضه ورشه فلفل اسمر
ونقلبهم على بعض ونحطهم على وش الصينيه بالشكل ده
ونحركها لتتشربه جميع الجوانب
وندخلها الفرن مرة اخرى حتى يحمر الوجه جيدا
هكذا
وده الشكل بعد التقطيع
منقول
- قوت القلوب
عدد المساهمات : 917
نقاط : 1546
التقييم : 0
تاريخ التسجيل : 13/05/2011
رد: الجلاش بالسوسيس بالصور التفصيليه
الأحد 16 أكتوبر 2011, 5:19 am
- دلوعة بنات
عدد المساهمات : 203
نقاط : 315
التقييم : 0
تاريخ التسجيل : 08/03/2011
رد: الجلاش بالسوسيس بالصور التفصيليه
الأحد 16 أكتوبر 2011, 9:00 am
موضوع رائع جداا
شكرا لك وفي انتضار جديدك
شكرا لك وفي انتضار جديدك
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى