- فريده
عدد المساهمات : 946
نقاط : 1743
التقييم : 4
تاريخ التسجيل : 11/06/2011
شوربة الجزر
الإثنين 12 أغسطس 2013, 12:12 am
شوربة الجزر
المقادير:
½ كيلو جزر مقشّر ومقطّع
ملعقة صغيرة قشر برتقال مبشور
ثمرة بصل كبيرة مقطعة
ملعقة صغيرة زنجبيل
½ كوب كريمة لبّاني
4 ملعقة كبيرة زبدة
3 كوب شوربة
ملح وفلفل
الطريقة:
1- سيّحي الزبدة على نار هادية، وشوّحي فيها البصل لمدة 3 دقائق، وبعد كده ضيفي الجزر، وغطي الحلة وسبيها 5 دقائق.
2- ضيفي عليهم الزنجبيل وقشر البرتقال المبشور والشوربة، وسيبيها تغلي شوية، وبعد كده وطّي النار، وسيبيها لمدة 30 : 35 دقيقة لحد ما الجزر يستوي.
3- شيلي الحلة من على النار وسيبي الشوربة تبرد شوية، وبعد كده اضربيها في الخلاط لحد ما تبقى ناعمة ومتجانسة تماما، وبعد كده حطّيها على النار مرة تانية وضيفي عليها الكريمة وتبّليها بالملح والفلفل، وبعد كده اغرفيها في أطباق التقديم.
- alaa_eg
عدد المساهمات : 1128
نقاط : 1609
التقييم : 1
تاريخ التسجيل : 10/04/2012
العمل/الترفيه : https://bramjnet.foroactivo.com
رد: شوربة الجزر
الإثنين 12 أغسطس 2013, 3:48 am
شكرا على الطرح المميز
عاشت الايادي
الله يـع’ـــطــيك الع’ــاأإأفــيه ..
.. بنتظـأإأإأر ج’ـــديــــدك الممـــيز ..
عاشت الايادي
الله يـع’ـــطــيك الع’ــاأإأفــيه ..
.. بنتظـأإأإأر ج’ـــديــــدك الممـــيز ..
- انجي
عدد المساهمات : 404
نقاط : 491
التقييم : 19
تاريخ التسجيل : 08/05/2013
رد: شوربة الجزر
الثلاثاء 13 أغسطس 2013, 11:54 am
يعطيك الف عافية
لروعة طرحك
نترقب جديدك المميز
مودتي
لروعة طرحك
نترقب جديدك المميز
مودتي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى