منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
جلاش بالبسطرمة والجبنه  7c2d5d03c

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
جلاش بالبسطرمة والجبنه  7c2d5d03c
منتديات مرسا اسكندرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
shamirnda
shamirnda
 
 
جلاش بالبسطرمة والجبنه  P60tur5o60jd
جلاش بالبسطرمة والجبنه  Pi-ca-19
انثى
عدد المساهمات : 2531
نقاط : 4669
التقييم : 26
تاريخ التسجيل : 01/11/2011
جلاش بالبسطرمة والجبنه  Avatar%20%2831%29

جلاش بالبسطرمة والجبنه  Empty جلاش بالبسطرمة والجبنه

الإثنين 05 أغسطس 2013, 2:59 am
جلاش بالبسطرمة والجبنه 
    الكمية تكفي: 5 أشخاص
   وقت التحضير: 10 دقائق
   وقت الطهي: 30 دقيقة

جلاش بالبسطرمة والجبنه  Post-127703-1300968906_thumb
   المقادير:

 لفة جلاش
كوب لبن
عدد 1 بيضة 
ربع كيلو بسطرمة
ربع كيلو جبنة تركي
جبنة موتزريللا
ثمن كيلو زيتون إسود
طماطم مقطعة صغيرا
فلفل إسود مقطع صغيرا
زبدة 
جلاش بالبسطرمة والجبنه  Post-127703-1300969007_thumb
   التحضير: - نجهز الحشوة
   نقطع الفلفل الرومي والزيتون الاسود والبسطرمة قطع صغيرة والطماطم نقطعها حلقات


   الطبخ: - ونبتدي بقى نضع ورقه الجلاش وندهن السمن واحده بعد واحده لغايه نصف الكميه
    

الجبنة المبشورة
جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319169159625


الزيتون الشرايح


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319169947234


البسطرمة


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319170527462



الطماطم والفلفل الرومي


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319171499186



واخر حاجة الجبنة الموتزاريللا ( ممكن نستغني عنها ونحط جبنة مبشورة تاني)


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319172373035



وبعدين نكمل رص بقية الجلاش وفي الأخر نقطعها بالشكل ده


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319173313290


ونكون محضرين كوباية لبن وبيضة ورشة ملح ورشة فلفل ونحطهم علي الصينية بالشكل ده



جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319174492480


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319175051248



في ناس بتدخلها الفرن قبل ما تحط اللبن والبيض وبعد 10 دقايق يطلعوا الصينية يحطوا عليها الللبن والبيض ويدخلوها تاني
لكن انا اخدت الطريقة دي من شيف محمود علي قناة النيل للاسرة والطفل وبيطلع حلو اووووي
بحط اللبن والبيض واسيبها 10 دقايق اكون مشغلة الفرن عشان يبقي سخن وبعدين ادخلها

 درجة حرارة 180 وقومي دخليها الفرن لمدة نصف ساعة
وده شكلها بعد ما استوت وطلعت من الفرن


جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319177241052



جلاش بالبسطرمة والجبنه  13319177775012


منقول
صدى الحرمان
صدى الحرمان
 
 
جلاش بالبسطرمة والجبنه  Soudia10
جلاش بالبسطرمة والجبنه  Pi-ca-17
انثى
عدد المساهمات : 394
نقاط : 400
التقييم : 6
تاريخ التسجيل : 22/12/2012
جلاش بالبسطرمة والجبنه  Msn15

جلاش بالبسطرمة والجبنه  Empty رد: جلاش بالبسطرمة والجبنه

الإثنين 05 أغسطس 2013, 5:26 pm
أج ــمل وأرق باقات ورودى 
لموضوعك الطيب 
تــ ح ــياتيـ لكــ
كل الود والتقدير
دمت برضى من الرح ــمن
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى