منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  7c2d5d03c

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  7c2d5d03c
منتديات مرسا اسكندرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
نور الحياة
نور الحياة
 
 
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Iraq1010
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Pi-ca-25
انثى
عدد المساهمات : 119
نقاط : 174
التقييم : 5
تاريخ التسجيل : 08/05/2013
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  F9ues51nlw7q

ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Empty ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي

الخميس 06 يونيو 2013, 9:06 am
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  9998385089


المقــادير:

4 قطع سمك فيليه
ملعقة كبيرة بصل بودرة (أو بصل مفروم)
ملعقة كبيرة ثوم بودرة (أو ثوم مفروم)
2 ملعقة صغيرة بشر ليمونة
½ ملعقة صغيرة زعفران
ملعقة صغيرة كزبرة جافة
ملعقة صغيرة أوريجانو
½ كوب عصير ليمون
ملعقة صغيرة كركم
ملعقة صغيرة شطة
ملعقة كبيرة بابريكا
ملح وفلفل أسود
½ كوب زبدة

الطريقة:

1- سيّحي نص كمية الزبدة في طاسة صغيرة مع الكزبرة والكركم والبصل البودرة
والثوم البودرة والزعفران والأوريجانو والشطة والبابريكا وملح وفلفل حسب
الرغبة، وقلبيهم لغاية ما يختلطوا مع بعض وارفعيه من على النار.

2- حطّي الخليط في طبق وضيفي عليه ملعقة بشر ليمون وقلبيهم مع بعض، وبعد
كده وزّعيه كويس بإيديك على السمك من الجانبين، وسيبيه في التلاجة لمدة
ساعة علشان يتّبل كويس.

3- سيّحي باقي كمية الزبدة وحمّري فيها السمك لغاية ما يبقى لونه دهبي أو
لغاية ما يستوي، وانشلي بعد كده السمك من الطاسة من غير الصوص اللي نزل منه
وحطّيه في طبق.

4- حطّي عصير الليمون على صوص السمك اللي في الطاسة، وضيفي عليهم ملعقة
بشر الليمون التانية وقلبيهم مع بعض، وارفعي بعد كده الخليط ده على النار
وتبّليه بكمية ملح مناسبة لو احتاج، وسيبيه لغاية ما يغلي وقوامه يتقل
شوية.

5- رصي قطع السمك في طبق التقديم وصبّي فوقه خليط الليمون وقدّميه مع رز السمك.
منصورة
منصورة
 
 
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Jazaer10
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Pi-ca-11
انثى
عدد المساهمات : 156
نقاط : 156
التقييم : 0
تاريخ التسجيل : 03/06/2013
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Islam%20%28988%29

ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Empty رد: ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي

الخميس 06 يونيو 2013, 1:11 pm
كل الشكر والامتنان على روعة طرحك ..
وروعة ماقدمتي لنا من معلومات وإفادة ..
اتحفتينا بإبداعـك المتواصِل اختي الكريمة..
لاعدمنا التميز وطرحك الرائع
في انتظار جديدك
تقبلي مروري وتقديري
ريتاج
ريتاج
 
 
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  P60tur5o60jd
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Pi-ca-19
انثى
عدد المساهمات : 2084
نقاط : 4163
التقييم : 6
تاريخ التسجيل : 18/05/2011
ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  7spxqy13
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : مجال الكمبيوتر

ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي  Empty رد: ســمـك فيليه مقـلي ســمـك فيليه مقـلي

الخميس 13 يونيو 2013, 2:36 am
سلمت يداك
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى