- schoolel7ob
عدد المساهمات : 1114
نقاط : 2078
التقييم : 22
تاريخ التسجيل : 04/11/2012
كوسة محشية باللحمة المفرومة
الإثنين 25 فبراير 2013, 1:27 am
الكوسة
من الخضراوات المفيدة جدا لأنها مليانة بالمعادن والفيتامينات، والنهارده
هنعمل الكوسة بطريقة مختلفة شوية عن الطرق التقليدية علشان تحبّبي أولادك
فيها..
كوسة محشية باللحمة المفرومة
الطريقة:
كيلو كوسة
½1 كوب أرز
2 مكعب مرقة دجاج
½ كيلو لحمة مفروم
2 ثمرة طماطم مقطعة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
حزمة بقدونس مفرومة
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ملح وفلفل أبيض
بصلة متوسطة
3 كوب مية
الطريقة:
1- اغسلي الكوسة وقوّريها بس من غير تقشير، علشان تفضل محتفظة بقيمتها الغذائية، وبعد كده تبّليها من جوة بشوية ملح صغيرين.
2-
اغسلي الأرز وانقعيه في مية لمدة 15 دقيقة، وبعد كده صفّيه واخلطيه مع
الطماطم المقطّعة واللحمة والبقدونس والبصل والثوم، وتبّلي الخلطة بالملح
والفلفل والقرفة ومكعب مرقة دجاج.
3- احشي الكوسة بالخلطة دي
ورصّيها في الحلة، وحطّيها على النار وضيفي عليها المية ومكعب مرق دجاج
والصلصة والملح والفلفل، وسيبيها تستوي على نار هادية.. وبالهنا والشفا.
- صدى الحرمان
عدد المساهمات : 394
نقاط : 400
التقييم : 6
تاريخ التسجيل : 22/12/2012
رد: كوسة محشية باللحمة المفرومة
الثلاثاء 26 فبراير 2013, 5:43 am
يعطيك العآفيه
لاعدمنآك ولا عدمنا تألقك
بإنتظارجديدك بكل شوق
ودي
لاعدمنآك ولا عدمنا تألقك
بإنتظارجديدك بكل شوق
ودي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى