- مؤمنة
عدد المساهمات : 35
نقاط : 87
التقييم : 0
تاريخ التسجيل : 26/06/2011
لفائف الجبنة بعجينة الباف باستري
الأحد 28 يوليو 2013, 12:31 am
لفائف الجبنة بعجينة الباف باستري
لفائف الجبنة
المقادير:
½ كوب جبنة رومي مبشورة
2 ملعقة صغيرة زيت زيتون
عجينة باف باستري مجمدة
ملح وفلفل أسود
شطة
الطريقة:
1- افردي العجينة على كمية بسيطة من الدقيق، وبعدين ادهنيها بزيت الزيتون، وبعد كده رشي عليها الملح والفلفل الأسود والشطة والجبنة الرومي، وسيبي كمية جبنة بسيطة للتزيين، وبعدين افردي عليها كيس واضغطي عليه بإديكي.
2- شيلي الكيس من على العجينة، وبعدين قطّعيها إلى شرائح طولية، وبعد كده لفي كل شريحة كما هو موضح في الفيديو، وبعدين رشي عليهم جبنة رومي ودخليهم فرن ساخن وسيبيهم لمدة من 20- 30 دقيقة، وبعد كده اقلبيهم على الناحية التانية وسيبيهم في الفرن لمدة 10 دقائق، وبعدين قدميها.. وبالهنا والشفا.
لفائف الجبنة
المقادير:
½ كوب جبنة رومي مبشورة
2 ملعقة صغيرة زيت زيتون
عجينة باف باستري مجمدة
ملح وفلفل أسود
شطة
الطريقة:
1- افردي العجينة على كمية بسيطة من الدقيق، وبعدين ادهنيها بزيت الزيتون، وبعد كده رشي عليها الملح والفلفل الأسود والشطة والجبنة الرومي، وسيبي كمية جبنة بسيطة للتزيين، وبعدين افردي عليها كيس واضغطي عليه بإديكي.
2- شيلي الكيس من على العجينة، وبعدين قطّعيها إلى شرائح طولية، وبعد كده لفي كل شريحة كما هو موضح في الفيديو، وبعدين رشي عليهم جبنة رومي ودخليهم فرن ساخن وسيبيهم لمدة من 20- 30 دقيقة، وبعد كده اقلبيهم على الناحية التانية وسيبيهم في الفرن لمدة 10 دقائق، وبعدين قدميها.. وبالهنا والشفا.
- الملكة
عدد المساهمات : 1819
نقاط : 3243
التقييم : 76
تاريخ التسجيل : 08/03/2011
رد: لفائف الجبنة بعجينة الباف باستري
الأحد 28 يوليو 2013, 11:39 am
جزاك الله خيرا
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى