منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
فطائر الثوم والجبنة 7c2d5d03c

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
فطائر الثوم والجبنة 7c2d5d03c
منتديات مرسا اسكندرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
schoolel7ob
schoolel7ob
 
 
فطائر الثوم والجبنة P60tur5o60jd
فطائر الثوم والجبنة Pi-ca-10
ذكر
عدد المساهمات : 1114
نقاط : 2078
التقييم : 22
تاريخ التسجيل : 04/11/2012
فطائر الثوم والجبنة Img_1311621145_606

فطائر الثوم والجبنة Empty فطائر الثوم والجبنة

الأحد 10 مارس 2013, 2:11 am
فطائر الثوم والجبنة

فطائر الثوم والجبنة Bread

فطائر الثوم والجبنة

المقادير:
2¼ كوب دقيق
2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
1½ ملعقة كبيرة زبدة سايحة
ملعقة كبيرة زيت زيتون
½ ملعقة صغيرة سكر
ملعقة صغيرة ملح
جبنة رومي مبشور
3 فص ثوم مفروم
فلفل أسود وشطة
علبة خميرة
كوب ميه
بيضة

الطريقة:
1-
اخلطي الخميرة والمية و½ كوب دقيق مع بعض كويس، وبعد كده ضيفي السكر
وقلبيه كويس، وبعدين غطي الخليط وسيبيه في مكان دافئ لمدة 20 دقيقة.

2-
ارفعي الغطاء عن خليط الخميرة والدقيق وضيفي عليه الملح وزيت الزيتون
والبيضة واخلطيهم مع بعض كويس، وبعدين ضيفي باقي الدقيق واخلطيهم مع بعض
لحد ما تتجانس العجينة، وبعد كده غطي العجينة وسيبيها في مكان دافئ لمدة من
ساعة إلى ساعة ونصف.

3- رشي طبقة خفيفة من الدقيق على العجينة
وابدأي افرديها، وبعدين قلبي الزبدة مع الثوم وادهني بيهم العجينة، وبعدين
رشي عليهم الجبنة والفلفل الأسود والشطة والبقدونس.

4- افردي أطراف
العجينة بإيديكي وادهنيها بطبقة خفيفة من زيت الزيتون، وبعد كده ابدأي لفي
العجينة، وبعدين اقسميها لنصفين وقطعي كل نصف لـ4 قطع، وبعد كده افتحي كل
قطعة بالسكينة من فوق، وبعدين ادهنيهم بزيت الزيتون ورشي عليهم الجبنة.



5- سيبيي اللفائف في مكان دافئ لمدة 20 دقيقة، وبعد كده دخليهم الفرن لمدة 20 دقيقة، وقدميه.. وبالهنا والشفا.
limonaa
limonaa
 
 
فطائر الثوم والجبنة P60tur5o60jd
فطائر الثوم والجبنة Pi-ca-41
انثى
عدد المساهمات : 494
نقاط : 989
التقييم : 39
تاريخ التسجيل : 21/02/2013
فطائر الثوم والجبنة 7nz6mhlbcx0l

فطائر الثوم والجبنة Empty رد: فطائر الثوم والجبنة

الأحد 10 مارس 2013, 7:29 am
تسلم الايادي

مشكوووووووووووووور جدااااااااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى