منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
كوسة محشية باللحمة المفرومة 7c2d5d03c

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات مرسا اسكندرية
دعوه للانضمام لاسره مرسا اسكندرية
عزيزى الزائر الكريم.... زيارتك لنا أسعدتنا كثيرا....ولكن لن تكتمل سعادتنا الا بانضمامك لاسرتنا لذا نرجو منك التسجيل لتصبح من أسره منتدانا المتواضع منتديات مرسا اسكندرية........
كوسة محشية باللحمة المفرومة 7c2d5d03c
منتديات مرسا اسكندرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
schoolel7ob
schoolel7ob
 
 
كوسة محشية باللحمة المفرومة P60tur5o60jd
كوسة محشية باللحمة المفرومة Pi-ca-10
ذكر
عدد المساهمات : 1114
نقاط : 2078
التقييم : 22
تاريخ التسجيل : 04/11/2012
كوسة محشية باللحمة المفرومة Img_1311621145_606

كوسة محشية باللحمة المفرومة Empty كوسة محشية باللحمة المفرومة

الإثنين 25 فبراير 2013, 1:27 am
كوسة محشية باللحمة المفرومة Kosa

الكوسة
من الخضراوات المفيدة جدا لأنها مليانة بالمعادن والفيتامينات، والنهارده
هنعمل الكوسة بطريقة مختلفة شوية عن الطرق التقليدية علشان تحبّبي أولادك
فيها..

كوسة محشية باللحمة المفرومة
الطريقة:
كيلو كوسة
½1 كوب أرز
2 مكعب مرقة دجاج
½ كيلو لحمة مفروم
2 ثمرة طماطم مقطعة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
حزمة بقدونس مفرومة
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ملح وفلفل أبيض
بصلة متوسطة
3 كوب مية

الطريقة:
1- اغسلي الكوسة وقوّريها بس من غير تقشير، علشان تفضل محتفظة بقيمتها الغذائية، وبعد كده تبّليها من جوة بشوية ملح صغيرين.

2-
اغسلي الأرز وانقعيه في مية لمدة 15 دقيقة، وبعد كده صفّيه واخلطيه مع
الطماطم المقطّعة واللحمة والبقدونس والبصل والثوم، وتبّلي الخلطة بالملح
والفلفل والقرفة ومكعب مرقة دجاج.

3- احشي الكوسة بالخلطة دي
ورصّيها في الحلة، وحطّيها على النار وضيفي عليها المية ومكعب مرق دجاج
والصلصة والملح والفلفل، وسيبيها تستوي على نار هادية.. وبالهنا والشفا.
صدى الحرمان
صدى الحرمان
 
 
كوسة محشية باللحمة المفرومة Soudia10
كوسة محشية باللحمة المفرومة Pi-ca-17
انثى
عدد المساهمات : 394
نقاط : 400
التقييم : 6
تاريخ التسجيل : 22/12/2012
كوسة محشية باللحمة المفرومة Msn15

كوسة محشية باللحمة المفرومة Empty رد: كوسة محشية باللحمة المفرومة

الثلاثاء 26 فبراير 2013, 5:43 am
يعطيك العآفيه
لاعدمنآك ولا عدمنا تألقك
بإنتظارجديدك بكل شوق
ودي
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى